Wat kost het?

Eenmalige aansluitkosten, oplopende staffelkorting

EENMALIGE AANSLUITKOSTEN, Oplopende staffelkorting

U betaalt voor de aanleg van het netwerk een eigen bijdrage van maximaal 1.800 euro (incl. BTW). Maar hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de korting op dit bedrag. Overtuig dus zoveel mogelijk buren, familie en vrienden in de regio om ook mee te doen. Want samen betalen we minder en de korting kan flink oplopen!

[GEBIED.prijzen]

GLASVEZEL VAN DIGITALE STAD: NU VOOR MAAR € 12,50 PER MAAND!

Om de drempel van de eenmalige kosten te verlagen kunnen wij u nu ook een maandelijks vastrechtabonnement aanbieden. Dit betekent dat u, in plaats van de eenmalige kosten, €12,50 per maand betaalt zolang u de glasvezelverbinding gebruikt. Als u zich inschrijft kunt u kiezen welke optie het beste bij u past. Nieuwe aanmeldingen worden ook meegenomen in de staffelkorting*.

GLASVEZEL IS NU ÉCHT VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze maandelijkse bijdrage glasvezel van Digitale Stad écht voor iedereen bereikbaar maken. Aan dit aanbod zijn een aantal heldere voorwaarden verbonden, die we graag met u delen:

  • U betaalt in plaats van de eenmalige bijdrage een maandelijkse vastrechtvergoeding van slechts € 12,50.
  • De overeenkomst geldt voor minimaal 1 jaar, u betaalt zolang u gebruik maakt van glasvezel. Na 1 jaar kunt u het vastrechtabonnement maandelijks opzeggen, gekoppeld aan uw abonnement bij de provider.
  • U sluit binnen 2 maanden na oplevering van de glasvezelaansluiting een glasvezeldienst af, bijvoorbeeld een internetabonnement, bij een provider naar keuze.
  • Als u binnen 2 maanden geen dienst afsluit bij één van de providers, worden de volledige eenmalige kosten alsnog in rekening gebracht.

* De staffelkorting heeft geen invloed op de maandelijkse vastrechtvergoeding.

Algemene voorwaarden - Maandelijks Vastrecht

NU MEEDOEN IS ALTIJD GOEDKOPER!

Kiest u nu voor Digitale Stad, dan betaalt u 1.700 euro eenmalig voor uw glasvezelaansluiting. Besluit u na aanleg van het project alsnog in te schrijven, dan betaalt u vele malen meer. De kosten zijn dan 1.800 euro + 250 euro extra aansluitkosten + de werkelijk te maken kosten voor de aansluiting in uw huis. Alle reden dus om NU te kiezen voor Digitale Stad.

GÉÉN BIJKOMENDE KOSTEN

Als uw aansluiting operationeel is, bepaalt u zelf welke provider en welk abonnement u wilt. Ook als u nog geen abonnement wilt, is dat geen probleem. U betaalt na de aanleg geen bijkomende kosten. U betaalt alleen de abonnementskosten aan uw provider, zoals u gewend bent.

WE VERTELLEN U GRAAG MEER

Binnenkort geven wij u bij het glasvezelinformatiepunt graag meer informatie over glasvezel, het aansluiten bij Digitale Stad en de providermogelijkheden op het nieuwe netwerk. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

Schrijf u in voor oplopende staffelkorting. Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger uw korting op de aansluitkosten!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

Plesmanstraat 6b
3833 LA Leusden
KvK nr: 70075735