Wat kost het?

Eenmalige aansluitkosten, oplopende staffelkorting

EENMALIGE AANSLUITKOSTEN, Oplopende staffelkorting

U betaalt voor de aanleg van het netwerk een eigen bijdrage van maximaal 1.800 euro (incl. BTW). Maar hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de korting op dit bedrag. Overtuig dus zoveel mogelijk buren, familie en vrienden in de regio om ook mee te doen. Want samen betalen we minder en de korting kan flink oplopen!

[GEBIED.prijzen]

NU MEEDOEN IS ALTIJD GOEDKOPER!

Kiest u nu voor Digitale Stad, dan betaalt u 1.700 euro eenmalig voor uw glasvezelaansluiting. Besluit u na aanleg van het project alsnog in te schrijven, dan betaalt u vele malen meer. De kosten zijn dan 1.800 euro + 250 euro extra aansluitkosten + de werkelijk te maken kosten voor de aansluiting in uw huis. Alle reden dus om NU te kiezen voor Digitale Stad.

GÉÉN BIJKOMENDE KOSTEN

Als uw aansluiting operationeel is, bepaalt u zelf welke provider en welk abonnement u wilt. Ook als u nog geen abonnement wilt, is dat geen probleem. U betaalt na de aanleg geen bijkomende kosten. U betaalt alleen de abonnementskosten aan uw provider, zoals u gewend bent.

WE VERTELLEN U GRAAG MEER

Binnenkort geven wij u bij het glasvezelinformatiepunt graag meer informatie over glasvezel, het aansluiten bij Digitale Stad en de providermogelijkheden op het nieuwe netwerk. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

Schrijf u in voor oplopende staffelkorting. Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger uw korting op de aansluitkosten!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

De Mulderij 14
3831 NV Leusden
KvK nr: 70075735