Wat kost het?

Eenmalige aansluitkosten

ENMALIGE AANSLUITKOSTEN of maandelijkse bijdrage

Om de drempel van de eenmalige kosten te verlagen kunnen wij u nu ook een maandelijks vastrechtabonnement aanbieden. Dit betekent dat u, in plaats van de eenmalige kosten, €11,00 per maand betaalt zolang u de glasvezelverbinding gebruikt. Als u zich inschrijft kunt u kiezen welke optie het beste bij u past. 

GLASVEZEL IS NU ÉCHT VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze maandelijkse bijdrage glasvezel van Digitale Stad écht voor iedereen bereikbaar maken. Aan dit aanbod zijn een aantal heldere voorwaarden verbonden, die we graag met u delen:

  • U betaalt in plaats van de eenmalige bijdrage een maandelijkse vastrechtvergoeding van slechts € 11,00.
  • De overeenkomst geldt voor minimaal 1 jaar, u betaalt zolang u gebruik maakt van glasvezel. Na 1 jaar kunt u het vastrechtabonnement maandelijks opzeggen, gekoppeld aan uw abonnement bij de provider.
  • U sluit binnen 2 maanden na oplevering van de glasvezelaansluiting een glasvezeldienst af, bijvoorbeeld een internetabonnement, bij een provider naar keuze.
  • Als u binnen 2 maanden geen dienst afsluit bij één van de providers, worden de volledige eenmalige kosten alsnog in rekening gebracht
  • De maandelijkse vastrechtvergoeding is een abonnementsvorm en geen afbetaling van de eenmalige kosten.

U kunt er ook voor kiezen om de maandelijkse vastrechtvergoeding af te kopen. U betaalt voor de aanleg van het netwerk een eigen bijdrage van 1.900 euro (incl. BTW). Dit bedrag is in 1 -of 2 termijnen te betalen.

NU MEEDOEN IS ALTIJD GOEDKOPER!

Besluit u om ná de graafwerkzaamheden aan te sluiten, dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

De kosten voor de werkzaamheden voor het aansluiten van uw woning zullen in kaart gebracht en doorberekend worden. Dit betekent dat de kosten voor het aansluiten na de deadline vele malen hoger kunnen uitvallen.

GÉÉN BIJKOMENDE KOSTEN

Als uw aansluiting operationeel is, bepaalt u zelf welke provider en welk abonnement u wilt. U betaalt na de aanleg geen bijkomende kosten. U betaalt alleen de abonnementskosten aan uw provider, zoals u gewend bent.

WE VERTELLEN U GRAAG MEER

Binnenkort geven wij u tijdens onze informatieavonden en inloopmiddagen graag meer informatie over glasvezel, het aansluiten bij Digitale Stad en de providermogelijkheden op het nieuwe netwerk. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

U kunt zich nog inschrijven!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

Plesmanstraat 6b
3833LA Leusden
KvK nr: 70075735