Supersnel internet, Haarscherpe TV en Kraakheldere telefonie

KIES VOOR 
DIGITALE STAD
Hollands Kroon

SCHRIJf u nu in!
  • Terug naar startpagina

Kabeltex als provider

Digitale Stad, Kabeltex en Coöperatie Breedband Hollands Kroon gaan samenwerken om u aan te sluiten op glasvezel. Digitale Stad stelt Kabeltex in de gelegenheid om als operator en provider diensten te leveren over het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde en deelnemende bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op glasvezel.

GLASvezel in het buitengebied van Hollands Kroon

Beste buitengebied bewoners in de gemeente Hollands Kroon, goed nieuws! Digitale Stad, Kabeltex en Coöperatie Breedband Hollands Kroon gaan samenwerken om u aan te sluiten op glasvezel. Digitale Stad stelt Kabeltex in de gelegenheid om als operator en provider diensten te leveren over het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde en deelnemende bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op glasvezel.  
U kunt zich via onze website inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Deze inschrijving betreft enkel de inschrijving voor een glasvezelaansluiting.U kunt er daarbij voor kiezen om eenmalig een bedrag van € 1.900,- te betalen of een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,50. U hoeft bij de inschrijving nog geen provider te kiezen. Op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw woning is gerealiseerd kunt u een abonnement bij een provider afsluiten.  
Voor de bewoners die zich hebben ingeschreven bij Kabeltex geldt dat Digitale Stad en Kabeltex op dit moment druk bezig zijn om een en ander technisch in te regelen, zodat u bij oplevering van uw glasvezelaansluiting uw abonnement bij Kabeltex kunt afnemen. U wordt hier ook nog separaat over geïnformeerd door Kabeltex. 

Eindeloos Netflixen? Kies voor supersnel internet en:
Glasvezel in uw regio?

Controleer hier uw postcode

Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

U kunt zich nog steeds inschrijven!

Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

U kunt zich nog steeds inschrijven!

Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

Klik op de onderstaande knop om naar de pagina van uw regio te gaan.

Uw adres valt niet binnen de geselecteerde regio. Uw adres is echter wel klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

Klik op de onderstaande knop om naar de pagina van uw regio te gaan.

Uw adres staat nog niet op de planning van Digitale Stad.

Wilt u toch glasvezel? Laat uw interesse weten via info@digitale-stad.nl.

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

Schrijf u nu in!

Over ons

Digitale Stad verzorgt glasvezelprojecten in het buitengebied. De taak van Digitale Stad is om de consument in de breedste zin van het woord oplossingen te bieden op het gebied van connectiviteit. Zo leggen wij, in samenwerking met onze gerenommeerde partners, glasvezelnetwerk aan in buitengebieden, bouwen wij glasvezelnetwerken specifiek voor industriegebieden en leveren wij zakelijke telecom diensten, denk hierbij aan telefonie, werkplekbeheer, beveiliging etc. Daarnaast geven wij consumenten maximale keuzevrijheid wat betreft providers, zo kunt u zich op ons netwerk aansluiten op bijvoorbeeld KPN, XS4ALL, Telfort, T-mobile Thuis.

Onze gegevens

  • Digitale Stad BV
  • Plesmanstraat 6B
  • 3833 LA Leusden
  • KvK nr.: 70075735