uw glasvezelaansluiting is dichterbij dan u denkt!

De afgelopen maanden is door Digitale Stad een
glasvezelnetwerk aangelegd in het buitengebied
van Hollands Kroon. Bij alle woningen in het
aansluitgebied ligt het netwerk op de erfgrens.
Ook bij uw woning ligt het netwerk al bijna voor
de deur. 

Voor de wijkcentrale SDP-2D (linksboven) zijn wij nog in afwachting van de stroomvoorziening. De overige gebieden zijn gereed en bewoners hier kunnen aangesloten worden!

INVENTARISATIE

De schouwer komt vooraf bij u langs.

Om in kaart te brengen wat er precies nodig is om uw glasvezelaansluiting te realiseren, komt er vooraf een monteur bij u langs. Samen bepaalt u waar de glasvezelmodem gemonteerd moet worden en waar de kabel, over uw erf, de woning binnenkomt. Als u niet thuis bent, vindt u een ‘niet-thuis-kaart’ in de brievenbus.

Tuinboring

We kunnen de kabel op twee manieren naar uw woning leggen.

Het doel is de kabel zo efficiënt mogelijk naar uw woning te brengen, zonder onnodige schade. We maken daarbij gebruik van Klic, een overzicht waarin alle kabels en leidingen zijn geregistreerd. Zo kunnen we zien of de werkzaamheden niet plaatsvinden in de buurt van andere kabels of leidingen. Als er niet-geregistreerde kabels of leidingen op of in uw erf liggen, geef dit dan vooraf door aan de monteur.

AANSLUITEN

Na de aanleg steekt er een klein stukje oranje glasvezelkabel uit de grond.

Belangrijk: verwijder het oranje stukje kabel niet! We hebben dit nodig voor de aansluiting in uw woning. De monteur zal de kabel uw woning binnenbrengen en de glasvezelmodem plaatsen. Als u niet thuis bent, vindt u een ‘niet-thuis-kaart’ in de brievenbus. We proberen het dan later nog eens. Lopen we u nogmaals mis, dan bellen we u om een nieuwe afspraak te maken. Na de plaatsing kunt u nog geen glasvezelabonnement aanvragen!

ACTIVEREN

U ontvangt bericht van ons, zodra het netwerk gereed is en geactiveerd.

Op dit moment kunt u een glasvezelabonnement afsluiten bij een provider naar keuze. Ook wordt de afgesproken automatische incasso voor de aansluitkosten aangekondigd. Blijft u bij uw huidige provider? Dan is de overstap nog gemakkelijker. Stapt u over? Dan kunt u gebruikmaken van de overstapservice van enkele providers. Na het afsluiten van uw abonnement, komt er een monteur bij u langs om uw aansluiting te activeren.

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV, KRAAKHELDERE TELEFONIE ÉN ALLE VRIJHEID!

Digitale Stad biedt u alle voordelen van hoogwaardige glasvezeltechnologie. Daarnaast krijgt u bij ons alle keuzevrijheid met betrekking tot providers en abonnementen.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

Schrijf u nu in!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

De Mulderij 14
3831 NV Leusden
KvK nr: 70075735