Kom jij ons team versterken? 

Project Coördinator
36 tot 40 uur - Leusden

Vanaf het eerste moment maak je kennis met de afwisselende functie als Project Coördinator! We vinden het belangrijk dat je je vanaf het begin betrokken en een onderdeel voelt van onze organisatie en de projecten die wij doen. Je leert op deze manier al je werkzaamheden kennen door het direct zelf te doen, want jij bent proactief en je hebt een echte ondernemersgeest. 

Functieomschrijving
Het coördineren van een project bestaat uit; het maken van project- en marketingplanningen waarbij je de klant centraal stelt en inspeelt op de behoeftes uit de markt. En daarbij zorgt voor de realisatie van de planningen die je maakt.
 
Je bent samen met de operationeel manager verantwoordelijk voor het realiseren van vraagbundelingstrajecten voor de realisatie van een glasvezelnetwerk in het buitengebied. Hiervoor ben je de gesprekspartner voor de overheidsinstellingen en het aanspreekpunt voor bewoners. Je zorgt voor aansluiting bij de regio. En je weet een regio in kaart brengen voor de optimale inzet van informatiebijeenkomsten en het marketingplan.
 
Ondersteunend voor de projecten verzorg je ook de projectadministratie, in de vorm van het verwerken van inschrijvingen. Het behandelen van bewonersvragen die je ontvangt in de mail en telefonisch. Het is een dynamische en hectische omgeving waarbij het zeer gewenst is dat je stressbestendig bent en gemakkelijk het overzicht in je werk creëert! Daarnaast is het belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen waarbij je zorgt dat alles binnen de deadlines gerealiseerd wordt.

Competenties

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau, met een hand-on mentaliteit
  • Startersfunctie / 0 tot 3 jaar ervaring in project coördinatie en/of eventmanagement
  • Affiniteit met marketing en techniek
  • 36 tot 40 uur (in overleg)
  • Organisatorische skills
  • Communicatief vaardig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, je vindt het niet erg om zo nu en dan ’s avonds te werken
  • In het bezit van een rijbewijs

 
Je komt terecht in een zelfstandige rol waarin je veel vrijheid krijgt. Je bepaalt zelf hoe je je dag indeelt en krijgt alle ruimte om mee te denken en verbeteringen aan te brengen. Je bent veel op pad en je werkt samen met grote overheidsinstanties en bedrijven zoals KPN. We bieden een marktconform salaris, met goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een kilometervergoeding en 25 vakantiedagen en 4 ATV dagen.
 
Ben jij een proactieve, starter met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden? En vind je het leuk om veel op pad te zijn? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten! Je kan mij bereiken op 085-4858585. Of stuur direct je CV met een korte bondige motivatie toe naar j.duits@digitale-stad.nl.

Terug naar overzicht