Verwarring door brief Glasvezel buitenaf

Rivierenland

We houden ons liever niet bezig met de concurrentie in regio Rivierenland, als bewoners beide voorstellen naast elkaar neerleggen kunnen ze eenvoudig een goede keuze maken. Echter hebben wij een brief ingezien die (bewust) voor veel verwarring zorgt. Vandaar dat wij ons genoodzaakt voelen hier op te reageren.

In deze brief staat o.a. dat ook al halen wij de 50% het niet zeker is dat we gaan aanleggen, dit is onjuist. Het klopt dat wij (in tegenstelling tot Glasvezel Buitenaf) wel in overleg zijn met regio Rivierenland en de aangesloten gemeentes, dit zorgt er echter enkel voor dat we al een voorsprong hebben als we de 50% behaald hebben m.b.t. de nodige vergunningen etc. Als de 50% op 12 juni behaald is zullen we dit jaar starten met de eerste werkzaamheden. 

Daarnaast is er twijfel over kosten, ook daar kunnen we heel duidelijk in zijn. U hoeft niets voor de aansluiting te betalen als u (na oplevering) binnen 2 maanden gebruik maakt van de verbinding, anders betaalt u slechts 250,- euro.

Als u verder nog vragen heeft neem gerust contact met ons op, we helpen graag om de onduidelijkheid weg te nemen.

Terug naar overzicht