Wat kost het?

Eenmalige aansluitkosten

EENMALIGE AANSLUITKOSTEN

Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk betaalt u helemaal niets als u binnen 2 maanden een dienst aanvraagt bij één van de providers! Als u al bij één van de providers diensten heeft hoeft u ze alleen te bellen om uw huidige abonnement over te zetten naar glasvezel zodra de verbinding gereed is. De kosten voor een abonnement op glasvezel zijn vrijwel gelijk aan uw huidige abonnement. Maakt u binnen 2 maanden geen gebruik van de glasvezel? Dan brengen wij éénmalig 250 euro in rekening.

[GEBIED.prijzen]

NU MEEDOEN IS ALTIJD GOEDKOPER!

Besluit u om ná de graafwerkzaamheden aan te sluiten, dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

De kosten voor de werkzaamheden voor het aansluiten van uw woning zullen in kaart gebracht en doorberekend worden. Dit betekent dat de kosten voor het aansluiten na de deadline vele malen hoger kunnen uitvallen.

GÉÉN BIJKOMENDE KOSTEN

Als uw aansluiting operationeel is, bepaalt u zelf welke provider en welk abonnement u wilt. Ook als u nog geen abonnement wilt, is dat geen probleem. U betaalt na de aanleg geen bijkomende kosten. U betaalt alleen de abonnementskosten aan uw provider, zoals u gewend bent.

WE VERTELLEN U GRAAG MEER

Binnenkort geven wij u tijdens onze informatieavonden en inloopmiddagen graag meer informatie over glasvezel, het aansluiten bij Digitale Stad en de providermogelijkheden op het nieuwe netwerk. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

U kunt zich nog inschrijven!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

Plesmanstraat 6b
3833LA Leusden
KvK nr: 70075735