Zo pakken we het aan

Geen gedoe, behoud uw e-mailadres *

De glasvezeldienstverlening van Digitale Stad wordt geleverd over een gloednieuw aan te leggen, open glasvezelnetwerk. Het voordeel van ‘open’ is dat u zelf uw provider kiest; KPN, XS4ALL, NLE, Oxxio, T-Mobile of een van de vele andere providers. U hoeft dus niet van provider te wisselen en u kunt uw e-mailadres behouden. Mits uw provider is aangesloten op het netwerk.

* Met uitzondering van providers die niet aangesloten zijn bij het open netwerk.

INVENTARISATIE

De schouwer komt vooraf bij u langs.

Om in kaart te brengen wat er precies nodig is om uw glasvezelaansluiting te realiseren, komt er vooraf een monteur bij u langs. Samen bepaalt u waar de glasvezelmodem gemonteerd moet worden en waar de kabel, over uw erf, de woning binnenkomt. Als u niet thuis bent, vindt u een ‘niet-thuis-kaart’ in de brievenbus.

Tuinboring

We kunnen de kabel op twee manieren naar uw woning leggen.

Het doel is de kabel zo efficiënt mogelijk naar uw woning te brengen, zonder onnodige schade. We maken daarbij gebruik van Klic, een overzicht waarin alle kabels en leidingen zijn geregistreerd. Zo kunnen we zien of de werkzaamheden niet plaatsvinden in de buurt van andere kabels of leidingen. Als er niet-geregistreerde kabels of leidingen op of in uw erf liggen, geef dit dan vooraf door aan de monteur.

AANSLUITEN

Na de aanleg steekt er een klein stukje oranje glasvezelkabel uit de grond.

Belangrijk: verwijder het oranje stukje kabel niet! We hebben dit nodig voor de aansluiting in uw woning. De monteur zal de kabel uw woning binnenbrengen en de glasvezelmodem plaatsen. Als u niet thuis bent, vindt u een ‘niet-thuis-kaart’ in de brievenbus. We proberen het dan later nog eens. Lopen we u nogmaals mis, dan bellen we u om een nieuwe afspraak te maken. Na de plaatsing kunt u nog geen glasvezelabonnement aanvragen!

ACTIVEREN

U ontvangt bericht van ons, zodra het netwerk gereed is en geactiveerd.

Op dit moment kunt u een glasvezelabonnement afsluiten bij een provider naar keuze. Ook wordt de afgesproken automatische incasso voor de aansluitkosten aangekondigd. Blijft u bij uw huidige provider? Dan is de overstap nog gemakkelijker. Stapt u over? Dan kunt u gebruikmaken van de overstapservice van enkele providers. Na het afsluiten van uw abonnement, komt er een monteur bij u langs om uw aansluiting te activeren.

Kiezen voor Digitale Stad betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Digitale Stad?

U kunt zich nog inschrijven!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Digitale Stad BV

Plesmanstraat 6b
3833LA Leusden

KvK nr: 70075735